Over Home Wat doen wij Laatste project Referenties Contact Nieuws Over ons Vragen Links 2013 Inhoud blijft eigendom Tom Schorfhaar

Klussen en Onderhoudsbedrijf Tom Schorfhaar is gestart in Januari 2003 wij bestaan nu 10 jaar !!

Wij zijn begonnen in januari 2013 als klusbedrijf, wij voerden kleine klusjes uit naar tevredenheid van onze klanten. Het “klikt” en al snel werden

wij gevraagd voor “grotere projecten” (aanbouwen en uitbouwen) om uiteindelijk complete verbouwingen en woning renovaties uit te voeren.

Nu na tien jaar zijn wij nog steeds blij met iedere klus klein of groot, maar dan met nog meer ervaring en product kennis.

Wij proberen op de hoogte te blijven van vernieuwende producten zodat wij kunnen meegaan met de tijd.

Dit doen wij onder andere door demonstraties en cursussen van onze leveranciers en of de fabrikanten bij te wonen.  

Inmiddels hebben wij honderden projecten naar tevredenheid van onze klanten uitgevoerd en hier zijn we best trots op.

In het kort over ons: Iedere klus krijgt onze volledige aandacht. Eerlijk en Duidelijk. Wij denken met u mee. Klein bedrijf , lage kosten. Gaan mee in vernieuwende (bouw) methoden en producten. Denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Heldere en duidelijke offertes en overeenkomsten. Klusbedrijf. Timmerbedrijf. Aannemer en bouwbedrijf. Loodgieter en Centrale verwarming. Dakdekker, Dakbedekking zowel dakpannen en als bitumen daken. Glas service en kozijnen. Bijna alles onder één dak en dat helpt weer in het drukken van de kosten en het soepel laten verlopen van uw klus. Nog niet overtuigd? neem contact op met Tom Schorfhaar voor een vrijblijvend gesprek.
TimmerTom.com
“voor in huis en rondom”
Klussen en onderhoudsbedrijf Facebook logo Google plus

In de regio's: Haarlem, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Overveen, Velserbroek, Santpoort,

Vogelenzang, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Bloemendaal, Bentveld, Driehuis etc.

Over ons Timmer Tom poppetje